Croquetes de pollastre a l'ast
Ingredients
- 1/2 pollastre a l'ast
- 2 cebes
- 3 cullerades de farina
- 350 ml de llet sencera
- 70 gr de mantega
- 2 ous
- Pa ratllat
- Nou moscada
- Oli d'oliva
- Sal
Utensilis
Picadora
Elaboració
1. Traure els ossos i tallar el pollastre a l'ast a trossos i passar-lo per la picadora.
2. Fondre la mantega en una paella i fregir les cebes ben picades. Quan
comencen a agafar color, afegir la farina i daurar un parell de minuts.
3. Abocar-hi la llet, poc a poc, remenant continuament amb una cullera de fusta. Salar i posar-hi també un pessic de nou moscada.
4. Incorporar el pollastre picat i coure a foc lent sense deixar de remenar
fins que la massa espessi i se separe fàcilment de la paella.
5. Deixar refredar la massa a la nevera. Quan estiga ben freda, agafar
porcions de la massa i
fer la forma de la croqueta.
6. Passar per ou batut i després per pa ratllat. Fregir en una paella amb força oli d'oliva calent i escórrer.
Notes
Un cop arrebossades, si no es
volen menjar al moment o no totes... es poden congelar i posteriorment
fregir-les quan desitgem sense necessitat de tornar a descongelar.
soy mireia no vaig poder posar la foto i de repen va desaparegut el text que he posat i no vaigposarli altra vegada perque es tard i la descrisio no pot perque no me vaig salir en el gmail lo sent molt y la receta es de... perque no pot fero es quede amb la enbidia
ResponEliminadema o altre dia es sellas a posar un image adeu bernat
adios mireia