dijous, 5 de febrer del 2015

RECEPTA DE MOSTRA

Ací tens una recepta de mostra.

Croquetes de pollastre a l'ast 

Ingredients

  • 1/2 pollastre a l'ast
  • 2 cebes
  • 3 cullerades de farina
  • 350 ml de llet sencera
  • 70 gr de mantega
  • 2 ous
  • Pa ratllat
  • Nou moscada
  • Oli d'oliva
  • Sal

Utensilis

Picadora


Elaboració

1. Traure els ossos i tallar el pollastre a l'ast a trossos i passar-lo per la picadora.

2. Fondre la mantega en una paella i fregir les cebes ben picades. Quan comencen a agafar color, afegir la farina i daurar un parell de minuts.

3. Abocar-hi la llet, poc a poc, remenant continuament amb una cullera de fusta. Salar i posar-hi també un pessic de nou moscada.

4. Incorporar el pollastre picat i coure a foc lent sense deixar de remenar fins que la massa espessi i se separe fàcilment de la paella.

5. Deixar refredar la massa a la nevera. Quan estiga ben freda, agafar porcions de la massa i fer la forma de la croqueta.

6. Passar per ou batut i després per pa ratllat. Fregir en una paella amb força oli d'oliva calent i escórrer.

 

Notes

Un cop arrebossades, si no es volen menjar al moment o no totes... es poden congelar i posteriorment fregir-les quan desitgem sense necessitat de tornar a descongelar.

 

2 comentaris:

  1. soy mireia no vaig poder posar la foto i de repen va desaparegut el text que he posat i no vaigposarli altra vegada perque es tard i la descrisio no pot perque no me vaig salir en el gmail lo sent molt y la receta es de... perque no pot fero es quede amb la enbidia
    dema o altre dia es sellas a posar un image adeu bernat

    adios mireia

    ResponElimina